Wiadomości

7 stycznia 2019

Zaproszenie na Bal Radców Prawnych i Adwokatów – 2 luty 2019

BAL RADCÓW PRAWNYCH I ADWOKATÓW – 02.02.2019

Zapraszamy serdecznie na kolejny wspólnie organizowany z Pomorską Izba Adwokacką Bal Prawnika!

Bal odbędzie się w Hotelu Sheraton w Sopocie w sobotę 2 lutego 2019 roku.

Koszt biletu: dla radcy prawnego – 250 zł; cena dla osoby towarzyszącej radcy prawnemu – 250 zł; cena dla osoby spoza samorządu – 350 zł.

Rozpoczęcie Balu o godz.: 20:00

W programie Balu przewidziany jest m.in. występ zespołu

SERGIEJ KRIUCZKOW & RIVERBOAT RAMBLERS SWING ORCHESTRA

oraz nastrojowa i taneczna muzyka serwowana przez DJ-a.

Leitmotiv Balu: Szalone lata 20, 30! Muzyka w duchu swing, klimaty jazzu, burleski i Charlestona, i czasami – prohibicji. Nie ma jednak obowiązku posiadania stroju nawiązującego do tamtej epoki.

Zgłoszenia na bal przyjmuje sekretariat naszej Izby. Decyduje kolejność zgłoszenia. Obowiązuje strój wieczorowy. Wegetarian i wegan prosimy o informację przy zgłoszeniu.

oirp@oirp.gda.pl

tel.: +48 58 305 20 78

Termin zgłaszania uczestnictwa w Balu: 19.01.2019 r.

Wpłat prosimy dokonywać na konto Izby albo bezpośrednio w sekretariacie.

Informujemy, że podczas Balu odbędzie się charytatywna loteria z przeznaczeniem uzyskanych środków na pomoc finansową dla niepełnosprawnych dzieci. Każdy los wygrywa! Cena losu – 50 zł.

Menu:

Kolacja serwowana

Kolacja serwowana – menu

– Ceviche z lososia marynowane w koprze, plastry buraka, ziarna prazonego slonecznika, kompresowany ogórek, oliwa rzepakowa

– Krem z bialych szparagów i topinamburu, piasek z czarnych oliwek

– Pieczona kaczka, czerwona kapusta z rodzynkami, smazone ziemniaki z boczkiem, sos jablkowy z cydrem

– Tarta z kremem migdalowym, gruszkami i czarna porzeczka podana z sosem kardamonowym

 

Dla wegetarian:

– Ceviche z lososia marynowane w koprze, plastry buraka, ziarna prazonego slonecznika, kompresowany ogórek, oliwa rzepakowa

– Krem z bialych szparagów i topinamburu, piasek z czarnych oliwek

– Dorsz z zielona soczewica i sosem rakowym, mlode ziemniaki

– Tarta z kremem migdalowym, gruszkami i czarna porzeczka podana z sosem kardamonowym

 

Dla wegan:

– Carpaccio z buraka, ziarna prazonego slonecznika, kompresowany ogórek, oliwa rzepakowa

– Krem z bialych szparagów i topinamburu, piasek z czarnych oliwek

– Kotlet z soczewicy, konfitura z czerwonej kapusty z rodzynkami, sos pomidorowy

– Panna cotta waniliowa na mleku sojowym z owocami lesnymi

 

Kolacja bufetowa

Kolacja bufetowa – menu

Bufet trwa w godzinach 23:00-03:00 Przekaski:

Wybór mies pieczonych, mus chrzanowy, konfitura jagodowa

Deska ryb wedzonych z limonka, galaretka z bialego wina

Marynowany baklazan, cukinia, papryka, pieczarki

Salatka z kolorowej fasoli, okra, pikantna salsa pomidorowa

Mieszane salaty, avocado, mango, pomarancz, orzechy, oliwa chilli Tatar ze marynowanego sledzia, konfitura mango-marakuja

 

Zupa:

Krem z dyni i pomaranczy, imbir, oliwa chilli

Dania Glówne:

Kurczak supreme z ricotta, sos rozmarynowy Pieczony dorsz z malzami, sos pomidorowy Gnocci z grzybami lesnymi

Makaron penne, grillowana cukinia, karczochy Bukiet warzyw z maslem migdalowym

Cukinia, pomidorami suszone, parmezan Pieczywo, maslo, pieczywo WASA

Desery:

Tort z bialej czekolady Pudding z tapioki Salatka owocowa

Tarta z serem ricotta i brzoskwiniami

Drink powitalny

Kieliszek prosecco

Pakiet napojów na 7h

Kawa, Herbata, Woda mineralna, Pepsi, Mirinda, 7UP, Sok grejpfrutowy, pomaranczowy, jablkowy,

* * *

Wino domowe Pluvium biale i czerwone, Wódka Wyborowa

Pakiet napojów trwa w godzinach 20:00-03:00.

 

Poprzednia wiadomość
Następna wiadomość
Content